ISK watercross

ISK Watercross Ii 6.7.2019

Yleisölle

Isk Watercross järjestetään Ii:n Illinsaaressa, Illinsaarentie 18, 91100 Ii.

Kilpailut alkavat klo 10.00 ja päättyvät n. klo 18.00 palkintojen jakoon.

Lipun hinta on 10€/kpl, alle 12 vuotiaat ilmaiseksi. Ennakkoliput Tiketti.fi, maksuvälineeksi verkossa käy mm.kulttuuripassi /e-passi. Yrityksillä on mahdollisuus ostaa juomalippuja ennakkoon hintaan 6€/kpl, 10kpl nipuissa. Tilaukset watercross@iiseudunkelkkailijat.com.

Paikan päällä lippujen myynti on kolmella eri sisäänkäynnin porteilla.
Käteinen nopeuttaa maksamista, mutta korttimaksu on myös mahdollinen.

Kisa-alueella on ruuan, makkaran ja virvokkeiden myyntiä sekä anniskelualue. Omien alkoholijuomien tuonti on kielletty. Edellisen vuoden järjestelyitä on parannettu lisäämällä ruokapisteitä sekä WC:itä. Tapahtuma-alueella löytyy myös vesipiste, jossa on mahdollista täyttää omia vesipulloja.

Opastus on 4-tieltä. Parkkialueita on kaksi kappaletta. Etelästä tulijoille on opastus illinsaarentie 74 osoitteeseen, missä sijaitsee Iin urheilukeskus sekä P1 parkki. Pohjoisesta saapuville on opasteet
konintie 16 kohdalle, josta käännytään joenrantaan paikoitusalueella P2. Molemmilta parkkialueilta on noin 500m kävelymatka kilpailualueelle. Vammaisen pysäköintiluvalla on mahdollisuus päästä autolla lähemmäksi tapahtualuetta. Tällöin kulku tapahtuu P1 parkin kautta. Tapahtuma-alueella on illinsaarentie katkaistu, joten läpiajoliikennettä alueella ei sallita. 4-tien toisella puolella olevan hautausmaan parkkipaikkojen käyttö on kielletty.

Katselualueet jakaantuvat kahteen paikkaan. Toinen on varikkoalueen ympäristössä, josta myös lähdöt tapahtuu. Toinen katselualueista  sijaitsee kilpailukeskuksesta etelään Iin keskustaan päin kevyenliikenteen sillan toisella puolella. Tältä puolelta on erinomaiset näkymät koko rata-alueelle. Tällä alueella sijaitsee myös k-18 anniskelualue.
Yleisöllä on mahdollisuus osallistua Iin Kotipitsan lahjakorttien arvontaan lipunmyyntipisteissä. Palkintoina on 10kpl 15€ lahjakortteja.

Kuuluttajana toimii Jarkko Ylläsjärvi.

Tervetuloa!!!

 

      

© 2024 ISK watercross

Theme by Anders Norén